Dierenambulance West Friesland is geheel afhankelijk van donaties en giften, daarom worden er voor de verleende diensten ritprijzen in rekening gebracht.( Dit zijn de ritkosten en onderhoud van de bus bij elkaar opgeteld).

Hulp aan zwerfdieren en dieren uit de vrije natuur zoals vogels en egels is gratis en wordt betaald uit de bijdrages van donateurs en uit giften.

De prijzen voor huisdieren:

  • Ritten in het Binnen gebied:  (Hoorn/Blokker/Zwaag/Westwoud/Oosterblokker) kosten voor donateurs € 12,50 voor niet donateurs € 22,50.
  • Ritten in het buitengebied: (alle omliggende plaatsen en gemeenten binnen regio WF) kosten voor donateurs  € 15,00 voor niet donateurs € 25,00.
  • Taxiritten, een rit naar de dierenarts/kliniek, trimsalon, of pension. (Voor deze ritten rekenen wij totaal 4 uur heen en terug. Na deze 4 uur zullen wij een extra prijs van 7,50 per uur rekenen voor donateurs en € 10,00 voor niet donateurs).
  • Het kan voorkomen dat u met uw dier naar de dierenkliniek in Middenmeer gaat. De kosten hieraan verbonden zijn € 30,00 dit is voor heen en terug.

 

 

Dierenambulance West Friesland verzorgt ook ritten naar verschillende dierencrematoria.

Afrekenen kan per pinbetaling of contant aan de dienstdoende chauffeur.

Donateurs lidmaatschap per jaar is vanaf  € 17,50

Ons werkgebied:

 

Watch Dragon ball super