Op deze pagina zullen wij bijhouden op welke evenementen wij te vinden zijn, tevens zullen wij verslag doen van onze activiteiten.

 

 

 

 

 

Jaarmarkt Blokker 2018

Op zaterdag 25 augustus 2017  staan we op de jaarmarkt met een kraam.

Er zijn wat spulletjes te koop en ook zullen wij uw vragen beantwoorden en onszelf als u dat wilt uitleggen wat voor werk wij doen.

Komt u ook langs????

We wensen iedereen een plezierige dag toe

Jaarmarkt Blokker op 26 augustus 2017 zijn wij te vinden met een kraam.

Hierbij zijn kleine spulletjes te koop die gerelateerd zijn aan dieren. Ook zullen wij vragen beantwoorden en onszelf promoten met wat wij doen.

Komt u ook langs????

We wensen iedereen een plezierige dag toe

 

Presentatie / lezing op Basisschool Socrates

Hoorn, 27 januari 2017

Wat een leuke spannende dag. Stichting Dierenambulance West Friesland mocht zich voorstellen op Basisschool Socrates en de kinderen uit gaan leggen wat een dierenambulance eigenlijk allemaal doet.

De kinderen waren reuze enthousiast. De meesten wisten heel goed wat een dierenambulance is. Sommige kinderen dachten dat wij de dierendokter waren. Wij vertelden de kinderen dat we wel ons best doen om het dier zo snel en veilig mogelijk naar de dierendokter te brengen.

Dat we ook soms hele leuke meldingen krijgen zoals een hondje dat verdwaald was, en wij terug konden brengen naar de eigenaar. Of dieren, die na een ongeluk medische zorg nodig hebben en heel goed verzorgd zijn, weer terug de natuur in mogen brengen.

We hadden “hulp beren” mee die onderweg gevallen waren en van alles mankeerden. Hier konden de kinderen helpen met het verbinden van de beren. Ze vonden het prachtig.

Het aller mooiste vonden de kinderen toch de bus. Iedereen heeft de binnenkant gezien en  wilden maar al te graag weten hoe alles werkte. Die uitleg hebben wij maar al te graag aan ze uitgelegd.

De tijd vloog, het was een geweldige dag, en heel erg leuk om dit te mogen doen.

Deze keer was het voor de kleuters van groep 1 en 2. (Leuk om te zien dat de kinderen je herkennen en het er nog steeds over hebben